Το εντυπωσιακό Mitsubishi Lancer EVO 2010

1
6523

Μιτσουμπισι Λανσερ ΕΒΟ 2010

Το Mitsubishi Lancer Evolution ή EVO, είναι η πιο γρήγορη και η πιο ακραία μορφή μηχανής που προέρχεται από την  Mitsubishi. Με 403bhp και 387lb.ft ροπή που προσφέρει προηγμένες, ελαφρύ αλουμινίου του 2,0-λίτρων υπερτροφοδοτούμενο MIVEC (Mitsubishi Innovative χρονισμό βαλβίδας Electronic Control) βενζινοκινητήρα, το Mitsubishi Lancer EVO 2010 είναι σε θέση να φθάσει τα 62 μίλια/ώρα από στάση σε περίπου 3,8 δευτερόλεπτα.Η τιμή του υπολογίζεται περίπου στα 40, 990$.

Έλξη και χειρισμός
Η διασφάλιση όλων των εξουσιών της Mitsubishi Lancer EVO 2010 είναι να χρησιμοποιήσουμε σωστά το περίπλοκο Super της Mitsubishi-All Wheel Control (S-AWC) τεσσάρων σύστημα τετρακίνησης το οποίο σφετερίζεται την εξουσία να κάνει τους τροχούς, να έχουν την καλύτερη απόδοση, δίνοντας στο Mitsubishi Lancer Evolution 2010 αρκετά εντυπωσιακή επίδοση μεταξύ των χωρών. Το σύστημα S-AWC συνδυάζει ένα σύνολο ηλεκτρονικών συστημάτων που βελτιώνει την επίδοση και την ασφάλεια του Mitsubishi Lancer EVO 2010, με το Active Stability Control και το Active Κέντρο διαφορικού, το Active Yaw Control και Αθλητισμού ABS δίνει στο Mitsubishi Lancer Evolution 2010 απίστευτη ικανότητα στροφής, πρόσφυση και κράτημα. Ανάλογα με τις συνθήκες ο οδηγός μπορεί να επιλέξει την καταλληλότερη set-up για το σύστημα S-AWC, έχει τρεις επιλογές, Tarmac, Gravel και χιονιού, που προσφέρεται μέσω του τροχού, πατώντας ένα  κουμπί που εμφανίζεται στο κεντρικό ταμπλό οργάνων.

Σταθερότητα στις στροφές
Το Mitsubishi Lancer EVO 2010 είναι το φαρδύτερο μετατρόχιο και η χαμηλωμένη ανάρτηση διαθέτει Eibach ελατήρια και Bilstein αμορτισέρ. Ελαφρύ 18-ιντσών, εννέα ζάντες αλουμινίου είναι εφοδιασμένα με Toyo Proxes R1R ελαστικά, έτσι ενισχύει την πρόσφυση του Mitsubishi Lancer EVO 2010, το οποίο εξασφαλίζει την μεγαλύτερη ανταπόκριση στις στροφές στο δρόμο. Η αυξημένη ευελιξία και οι επιδόσεις υποστηρίζονται από ένα αναθεωρημένο σύστημα πέδησης το οποίο χρησιμοποιεί αεροναυπηγικής ποιότητας κραμάτα αλουμινίου και  υψηλής απόδοσης τακάκια.

Mitsubishi Lancer EVO 2010

Μιτσουμπισι Λανσερ ΕΒΟ 2010

Μιτσουμπισι Λανσερ ΕΒΟ 2010

Μιτσουμπισι Λανσερ ΕΒΟ 2010

Μιτσουμπισι Λανσερ ΕΒΟ 2010

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.