Ο Πόλεμος στη Λιβυή συνεχίζεται

0
2160

Πόλεμος στη Λιβυή

Οι αντάρτες της Λιβύης, αναγκάστηκαν να προβούν σε ταχεία υποχώρηση από τη Σύρτη μπροστά στα καλύτερα οπλισμένα και καλύτερα οργανωμένα στρατεύματα του Μουαμάρ Καντάφι. Οι τύχες του πολέμου αλλάζουν διαρκώς. Ο κρίσιμος παράγοντας είναι οι συμμαχικές αεροπορικές επιδρομές. Χωρίς αυτά, οι αντάρτες φαίνεται να αδυνατούν να κάνουν προόδους ή ακόμη και να κατέχουν θέσεις.

Οι αντάρτες της Λιβύης,  προκαταβολή οπισθοχώρησαν δυτικά εντός 80 χιλιομέτρων από το οχυρό του Καντάφι στη Σύρτη. Εκθέσεις αναφέρουν ότι ορισμένοι κάτοικοι στην πόλη της Nawfaliyah πολέμησαν στο πλευρό των κυβερνητικών στρατευμάτων, το οποίο είναι ένα δυσοίωνο σημάδι για τις παγκόσμιες δυνάμεις ελπίζοντας να τελειώσει τον κανόνα του Καντάφι χωρίς μια κατάβαση σε ολομέτωπο εμφύλιο πόλεμο. Ένα νοσοκομείο προφανώς χτυπήθηκε από μια αεροπορική επιδρομή το οποίο είχε εμφανιστεί στη Λιβυκή τηλεόραση. Οι δημοσιογράφοι ήταν σε θέση να εξακριβώσουν την προέλευση των τραυματισμών σε 13 ανθρώπους, αλλά η πόλη της Mizda είχε προφανώς καταστραφεί από κάποιο στρατιωτικό υλικό.

Πόλεμος στη Λιβυή

Πόλεμος στη Λιβυή

Πόλεμος στη Λιβυή

Πόλεμος στη Λιβυή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.