Κινηματογράφος Δεκεμβρίου 2010

0
1779

December 2010

Σας παρουσιάζουμε την επανεξέταση πρεμιέρας της ταινίας, τον Δεκέμβριο του 2010: ταινίες, που θα κυκλοφορήσουν στις  ΗΠΑ τον επόμενο μήνα. Παραπάνω η «Η Τρικυμία» (Καταιγίδα). Ηθοποιοί: Helen Mirren, Felicity Jones, David Strathairn, Djimon Hounsou και Russell Brand. Σκηνοθεσία: Julie Taymor. Προβλεπόμενη ημερομηνία έκδοσης: 10 Δεκεμβρίου. Η ταινία είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Σαίξπηρ. Το σενάριο έγραψε ο Julie Taymor, το οποίο άλλαξε από το πρωτότυπο. Συγκεκριμένα, άλλαξε το φύλο του πρωταγωνιστή της Prosper (Helen Mirren) από το αρσενικό στο θηλυκό. Η δούκισσα και η κόρη της είναι σε ένα νησί με ένα άγριο θηρίο Kalebanom (Χούνσου)και αρχίζει η εκδίκηση για τον τον αδελφό του.

December 2010
«Black Swan». Ηθοποιοί: Natalie Portman και Mila Kunis. Σκηνοθεσία: Darren Aronofsky. Η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για ενοικίαση: 3 Δεκεμβρίου. Στην φιλόδοξη νεαρή χορεύτρια (Portman), προσφέρετε ένας ρόλος στο μπαλέτο «Η Λίμνη των Κύκνων», αλλά σε σύγκρουση με τον αντίπαλο της (Kunis), ο οποίος ισχυρίζεται επίσης, το πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπαλέτο. (Searchlight Fox).

December 2010

«Σε αγαπώ Phillip Morris» (I Love You Phillip Morris). Ηθοποιοί: Jim Carrey, Ewan McGregor και Rodrigo Santoro. Σκηνοθεσία: Glenn Fikara και John Requa. Η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για ενοικίαση: 3 Δεκεμβρίου. Ο Jim Carrey παίζει έναν παντρεμένο αξιωματικό της αστυνομίας, ο οποίος γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα ήταν ομοφυλόφιλος. Ωστόσο, κατάλαβε, ότι το να είσαι γκέι είναι ακριβό. Οι πρώτες στροφές ασκούν μια απάτη μετά την άλλη, έως ότου έρχεται η τακτική απομόνωσης στην φυλακή. Εκεί ερωτεύεται με άλλο κρατούμενο (McGregor) και κάνει τα πάντα για να είναι μαζί του. (Newmarket Films).

December 20103. «Όλα τα καλά «Όλα τα καλά πράγματα» (ο καλύτερος). Ηθοποιοί: Ryan Gosling και Kirsten Dunst. Σκηνοθεσία: Andrew Zhareski
Η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για ενοικίαση: 3 Δεκεμβρίου. Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αφηγείται την υπόθεση δολοφονίας του Robert Durst. Στην ταινία, συνυφασμένη οικογενειακή εμμονή,  αγάπη και  απώλεια. (Magnolia Pictures).

December 2010

«Η Τουριστική» (Τουρισμού). Πρωταγωνιστούν: Angelina Jolie και Johnny Depp. Σκηνοθεσία: Florian Henckel von Donnersmarck. Προβλεπόμενη ημερομηνία έκδοσης: 10 Δεκεμβρίου. Αμερικανός τουρίστας στην Ευρώπη (Johnny Depp) έρχεται σε μια δίνη ειδυλλίου με μια μυστηριώδη γυναίκα (Angelina Jolie) ξεκινάει όχι μόνο ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι αλλά και η μάχη με το θανάσιμο εχθρό. (Columbia Pictures).

December 2010

«Χρονικό της Νάρνια: Voyage of the Dawn Treader» (The Chronicles of Narnia: The Conqueror of the Dawn)» (Το Χρονικό της Νάρνια: Ο κατακτητής της Αυγής). Ηθοποιοί: Georgie Henley, Keynes Skandar, Neeson Liam και Pegg Simon. Σκηνοθεσία: Michael Apted. Προβλεπόμενη ημερομηνία έκδοσης: 10 Δεκεμβρίου. 3-D φαντασίας με βάση το τρίτο μυθιστόρημα του Chronicles of Narnia από CS Lewis. ” Edmund, Lucy και  Eustace ξαδέλφη τους. Ο βασιλιάς της Κασπίας να αρχίσει την αναζήτηση για τους επτά άρχοντες που κυβέρνησαν τη γη, μέχρι την άφιξη του τυράννου. (20th Century Fox).

December 2010

«Ο μαχητής» (Fighter). Ηθοποιοί: Christian Bale και Mark Wahlberg. Σκηνοθεσία: David O. Russell.
Προβλεπόμενη ημερομηνία έκδοσης: 10 Δεκεμβρίου. Ο Mark Wahlberg παίζει έναν επαγγελματία πυγμάχο, ο οποίος φιλοδοξεί την φήμη και προπονείται με τον αδελφό του, αλλά, κατά ειρωνεία της τύχης, αρχίζει να να εξαρτάται από τα ναρκωτικά και συνδέεται με τον υπόκοσμο. (Paramount Pictures).

December 2010

«Tron: Legacy» (Θρόνου: The Legacy).  Ηθοποιοί: Jeff Bridges και Garrett Hedlank. Σκηνοθεσία: Joseph Kosinski.
Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Δεκεμβρίου. Αυτό το sci-fi 3-D ταινία είναι μια συνέχεια της ζωγραφικής “Tron” του 1982. Ενηλίκων γιος Kevin Flynn εξερευνά τι έκανε ο πατέρας του που εξαφανίστηκε πριν από 20 χρόνια και την είσοδο στο κόσμο των video games παίζονται γύρω από τη δράση της πρώτης ταινίας. (Disney Enterprises).

Κινηματογράφος 2010

«Yogi Bear» (Yogi Bear). Ηθοποιοί: Dan Aykroyd, Justin Timberlake και Christina Taylor. Σκηνοθεσία: Eric Brevig.
Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Δεκεμβρίου. Διάσημοι φέρουν τις φωνές στην γελοιογραφία του Yellowstone Park (που εκφράστηκαν από Dan Aykroyd) έχει κεντρική σημασία για την περιπέτεια 3-Dmultfilme, που συνδυάζει ζωντανή δράση και CGI. Ο Justin Timberlake εξέφρασε την φωνή της αρκούδας Yogi, Boo Boo. (Warner Bros).

Κινηματογράφος 2010

«Little Fockers» (Little Fockers ή Meet the Fockers 2). Ηθοποιοί: Ben Stiller, Robert De Niro και Owen Wilson.
Σκηνοθεσία: Paul Weitz. Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Δεκεμβρίου. Ανησυχία του πεθερού  Jack (Robert De Niro) φθάνει για να δείτε την Fockers  οικογένειά του, για να γιορτάσει μαζί τους τη γέννηση των διδύμων, και ταυτόχρονα να ελέγξει τη συμπεριφορά του γιου του Greg (Ben Stiller). Κάποια  λήψη ακόμη και τα στοιχήματα για το πόσα χρήματα θα φέρει αυτή η ταινία στις αίθουσες. (Universal Pictures).

Κινηματογράφος 2010

«Κάπου» (Somewhere). Ηθοποιοί: Stephen Dorff, Elle Fanning, Benicio Del Toro. Σκηνοθέτης: Sofia Coppola.
Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Δεκεμβρίου. Το Χόλιγουντιανό κακό αγόρι (Stephen Dorff), θα πρέπει να επανεξετάσει και να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, μετά την είσοδό της 11χρονης κόρης του (Elle Fanning). (Focus Features).

Κινηματογράφος 2010

12. «Χώρα Ισχυρή» (Love me not to betray). Ηθοποιοί: Gwyneth Paltrow, Tim McGraw, Garrett Hedlund και Leighton Meester. Σκηνοθεσία: Shana Fest. Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Δεκεμβρίου. Ο καθορισμός των αστέρων της χώρας (Gwyneth Paltrow) πηγαίνει σε ένα ταξίδι για να ξεκινήσει την περιοδεία της προς τιμή τους επιστρέφουν στη σκηνή, αλλά το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ αυτής, του συζύγου της  και καλλιτέχνες  που εργάζονται για το άνοιγμα του έργου της, μπορεί να καταστρέψουν τα πάντα .. (Gems Screen).

Κινηματογράφος 2010

«Ταξίδια του Γκιούλιβερ» (Gulliver’s Travels). Ηθοποιοί: Jack Black, Emily Blunt, Jason Segel και Amanda Peet.
Σκηνοθεσία: Rob Letterman. Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Δεκεμβρίου. Ο Jack Black παίζει το ρόλο ενός ανθρώπου που γίνεται τεράστιος μεταξύ των μικροσκοπικών ανθρώπων στο ξεχασμένο νησί της Lilliput. (20th Century Fox).

Κινηματογράφος 2010

«True Grit» (Iron Grip). Ηθοποιοί: Jeff Bridges, Haley Steinfeld, Josh Brolin και Matt Damon. Σκηνοθεσία: Joel και Ethan Coen. Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας: 25 Δεκεμβρίου. Αυτή η ταινία είναι των αδελφων Coen στο δυτικό ύφος είναι μια νέα έκδοση του γνωστού westerns του John Wayne το 1969. Ένα 14χρονο κορίτσι προσλαμβάνει ένα σκληρό “Rooster” Cogburn από τις ΗΠΑ (Jeff Bridges), να εντοπίσει τον άνδρα που σκότωσε τον πατέρα της. (Paramount Pictures).

Κινηματογράφος 2010

«Blue Valentine». Ηθοποιοί: Ryan Gosling και Michelle Williams. Σκηνοθεσία: Derek Kyanfrans.
Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας: 31 Δεκεμβρίου. Αυτό το ρομαντικό δράμα για τη σχέση του ζευγαριού ανατέθηκε σε βαθμολογία ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 16 ετών, λόγω του κορεσμού της εικόνας με σκηνές σεξ, αλλά αργότερα η απόφαση αυτή πήρε έφεση. (The Weinstein Company).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.