Η καταστροφή χρειάζεται μια στιγμή αφηρημάδας

0
1284

Αυτό το βίντεο θα πρέπει να το δούμε σαν ένα μάθημα, ένα μάθημα για όλους εμάς τους οδηγούς!!! Εάν δεν νοιαζόμαστε για τον εαυτό μας, τότε πρέπει να σκεφτούμε τους υπολοίπους, να σκεφτούμε τους γύρω μας, οι οποίοι στην τελική δεν φταίνε σε τίποτα, δεν είναι υποχρεωμένοι ούτε αναγκασμένοι να πληρώσουν τα δικά μας τα απωθημένα.

Μπορεί να μας φαίνεται αστεία, η φράση “Μην πίνετε εάν θα οδηγήσετε”, αλλά μετά από τόσα χρόνια καταλαβαίνω ότι είναι μια μεγάλη αλήθεια, έστω και με μια μικρή ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό μας, ο βαθμός αντιδράσεως μας μειώνεται, αρκεί ένα δέκατο του δευτερολέπτου για να προκληθεί μια μεγάλη καταστροφή, μία καταστροφή στην οποία δε θα μπορέσουμε ποτέ να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Δεν πρέπει να το βλέπουμε σαν “μαγκιά”, δεν είναι μάγκας αυτός που έχει πιει και οδηγάει, αλλά “μεγάλος μάγκας” είναι αυτός που έχει πιει, το παραδέχεται και δεν οδηγεί, αυτός που όταν θα βγει με τους φίλους του δε θα πιει γιατί είναι αυτός που θα οδηγήσει. Ούτε κόντρα σημαίνει ένδειξη δύναμης ή εξυπνάδας, από την στιγμή που παίρνουμε τιμόνι στα χέρια μας, πρέπει να δώσουμε προσοχή στην οδήγησή μας. Ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι γύρω από τη γωνία ή τι μπορεί να είναι μετά τη στροφή και το πιο σημαντικό, ποτέ δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο είναι δίπλα μας! Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην ελευθερία, έχει δικαίωμα στη ζωή, δεν μπορούμε να του το στερήσουμε αυτό, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα, πρέπει να σεβαστούμε τους γύρω μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.