Ο Καντάφι στέλνει απεσταλμένο στην Ελλάδα

0
1121

Gaddafi sends envoy to Greece - Γιώργος Παπανδρέου και Abdelati Obeidi

Ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι έστειλε έναν έμπιστο σύμβουλο στην Αθήνα καθώς η κερδοσκοπία αυξάνεται και προσπαθεί να βρει μια διέξοδο από την αντιπαράθεση του με τη διεθνή κοινότητα. Η διπλωματική αποστολή έρχεται εν μέσω ενδείξεων ότι οι εν λόγω κοντά στον Καντάφι γίνονται νευρικοί λόγω των μακροπρόθεσμων συνεπειών της αμφισβήτησης του.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Λιβύης, Abdelati Obeidi πέταξε προς την Ελλάδα την Κυριακή 4 Απριλίου, μεταφέροντας ένα προσωπικό μήνυμα από τον Καντάφι στον Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου. Θεωρείται ότι ο Λίβυος ηγέτης επιδιώκει έναν τρόπο να σταματήσει τις εχθροπραξίες. Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ συμφώνησαν να διατηρήσουν μαχητικά αεροσκάφη της στην περιοχή για ένα επιπλέον 24-ώρο μετά από αίτημα του ΝΑΤΟ. Η κακοκαιρία εμπόδισε την συμμαχία και την υλοποίηση ορισμένων δράσεων και υπάρχει εμφανής Δυτική απογοήτευση από την ανικανότητα των ανταρτών για να προωθηθούν χωρίς τη συνεχή κάλυψη του αέρα.

Ο Καντάφι στέλνει απεσταλμένο στην Ελλάδα

Ο Καντάφι στέλνει απεσταλμένο στην Ελλάδα

Ο Καντάφι στέλνει απεσταλμένο στην Ελλάδα

Ο Καντάφι στέλνει απεσταλμένο στην Ελλάδα - Γιώργος Παπανδρέου και Abdelati Obeidi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.