Βιβλίο Guinness

1
3540

Guinness World Records

Η Πέμπτη 18 Νοέμβρίου δεν σηματοδοτεί μόνο την Παγκόσμια Ημέρα της εγκατάλειψης, αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου Guinness, World Records. Την ημέρα αυτή, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κατέβαλαν προσπάθειες για τη δημιουργία κάθε εγγραφής για να φτάσουμε στην επόμενη έκδοση του Βιβλίου Guinness.Παραπάνω βλέπουμε το μεγαλύτερο παπούτσι, μήκους 5,5 μέτρα και σχεδόν 3  μέτρα  ύψος. Το παπούτσι αυτό παρατηρήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, στις 17 Νοέμβριου του 2010.

Guinness World Records

Ο   Wayne και Lori Hollkist, συνολικά, η ανάπτυξή τους είναι λίγο μεγαλύτερο από 4 μέτρα. Οι δύο τους συναντήθηκαν σε ένα πάρτι για τους ενιαίους ανθρώπους και μέσα σε 6 μήνες παντρεύτηκαν. Η Lori εργάζεται στην εταιρεία Realtor  και  ο Wayne ως μηχανικός στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Guinness World Records

Χορεύτριες στη σκηνή  του φημισμένο καμπαρέ Moulin Rouge, κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να πάρει τα πόδια στον αέρα 720 φορές. Καθένα από τα 30 κορίτσια για μια στιγμή παίρνει το πόδι της στον αέρα μέχρι και  24 φορές.

Guinness World Records

Anatoly και Monica Stukalo από τη Ρωσία και την Τσεχική Δημοκρατία, αντιστοίχως, πριν επιχειρήσουν να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ για τη διανυθείσα πλέον σε 1 λεπτό σκάλα με εξισορρόπηση έναν άνθρωπο στο κεφάλι, στο Παρίσι.

Giunness World Records

Ζογκλέρ Mario Berushek, σε 30 δευτερόλεπτα έπιασε το ρόπαλο 128 φορές. Επιπλέον, έθεσε ένα ρεκόρ για τον αριθμό των περιστροφών, 735 περιστροφές σε 1 λεπτό.

Giunness World Records

Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από τον Thomas Lucky, που επιχείρησε  μια πτήση στο φτερό ενός αεροπλάνου που ήταν φτιαγμένο πριν από 90 χρόνια.

Giunness World Records

Το νέο ρεκόρ από τον Dublin είναι, χτυπήματα νίκης της φλόγας. Κατάφερε να βάλει το ρεκόρ σε τρεις κατηγορίες: τον αριθμό που φυσά έξω τη φλόγα για 1 λεπτό, χρησιμοποιώντας μόνο τα καύσιμα, τα οποία για ένα διάστημα τοποθετεί στο στόμα. 16  φορές φυσά έξω τη φλόγα για 1 λεπτό  και 69 φορές  έσβησε η φλόγα από το στόμα, σύνολο 83 φορές.

Guinness World Records

Ashrita Furman από τη Νέα Υόρκη, αμέσως μετά τη λήψη του παγκόσμιο ρεκόρ για τα πιο σκληρά παπούτσια. Περπατούσε μια απόσταση 10 μέτρων με  τα παπούτσια βάρους 146,5 κιλών, υπερβαίνοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν είναι 122 kg.

Guinness World Records

13 Νοέμβρη του 2010 στη Φλόριντα καταγράφηκε ένα παγκόσμιο ρεκόρ για την εύρεση του μεγαλύτερου αριθμού  σκύλων. Δηλαδή  426 σκυλιά σε κοστούμια σε ένα μέρος, αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ “Dogtoberfest.

Guinness World Records

Χάρις στα 446 παιδιά του δημοτικού σχολείου Brington, ορίστηκε  να είναι  ένα μέρος  μεγαλύτερου αριθμόυ ατόμων ντυμένων με κοστούμια των χαρακτήρων του έργου «Ο Μάγος του Οζ»για το Βιβλίο Ρεκόρ Guinness.

Guinness World Records

Δίπλα στον Πύργο του Λονδίνου έθεσε νέο ρεκόρ Γκίνες ο Merlin Cadogan για 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα άντεξε να κάνει ταχυδακτυλουργίες με 3 σημεία κάτω από το νερό.

Guinness World Records

Στην πόλη του Leicester, η  21χρονη Asha Rani απέτυχε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, να ορίσει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες. Είχε προγραμματιστεί, να σύρει από τα μαλλιά της  ένα αεροπλάνο για έναν ορισμένο αριθμό μέτρων.

Guinness World Records

Στο Leicester, ο Mangin Singh  προσπαθεί να περάσει μια συγκεκριμένη απόσταση τραβώντας με τα δόντια του ένα βαρύ όχημα.

Guinness World Records

Σε μία από τις  γερμανικές σάουνες σημειώθηκε ρεκόρ όπου  πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε μία θέση από όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά φτάσανε τους 91, ενώ το πρώην παγκόσμιο ρεκόρ ήταν 76 άνθρωποι.

Guinness World Records

Ο Joe Alexander της Γερμανίας, στα 3 συνεχόμενα σκέλη, στις 8 τσιμεντόλιθους, συνολικά, ήταν σε θέση να σπάσει 24 μπλοκ. Ασυνήθιστο, ήταν το γεγονός ότι κρατούσε ένα ωμό αυγό, το οποίο δεν έσπασε.

Guinness World Records

Ο Mohamed Kahrimanovich από τη Γερμανία σε 1 λεπτό  έσπασε με το χέρι του 55 ρόπαλα του baseball.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Στη Νιγηρία, οι μαθητές από  ένα σχολείο της τέχνης, δημιούργησαν τη μεγαλύτερη σε  μέγεθος εικόνα των 63,5 μέτρων από 49,3 μέτρα.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Ο Αλβανός Sajmir δημιούργησε το μεγαλύτερο μωσαϊκό του κόσμου από 300,000 βίδες. Το μήκος και το ύψος των 490 εκατοστών του σε 240 εκατοστά. Πριν από αυτό ο Sajmir έσπασε και το παγκόσμιο ρεκόρ για να δημιουργήσει ένα ζωγραφισμένο κεραμίδι.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Το μεγαλύτερο άγαλμα από καπάκια μπύρας, του Alistair Galpeynu από τη Νέα Ζηλανδία. Χρειάστηκαν 18 μήνες και 19.205 καπάκια μπύρας για να δημιουργήσει μια τεράστια μπάλα του ράγκμπι.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Στην Ολλανδία, 335 μαθητές ενός  σχολείο ίδρυσαν ένα νέο Ρεκόρ Γκίνες, από τον αριθμό των ατόμων που στέκεται στο ένα πόδι.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Το μεγαλύτερο τουρνουά στην διελκυστίνδα που πραγματοποιήθηκε στις Κάτω Χώρες, συμμετείχαν 1.290 άτομα.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Ένα από τα πολλά συγκροτήματα pop της Ιαπωνίας το  «AKB48», άρχισε να τραγουδάει το 1948 με πολλά κορίτσια. Το 2006 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο τους single.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Στην Ιαπωνία υπάρχει επίσης το μεγαλύτερο σύνολο  παιδιών. Έπαιξαν 158 παιδιά.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Στο Οντάριο, στον Καναδά καταγράφηκε ρεκόρ για τον αριθμό των ατόμων, 1.861 ανθρώπων, εντός 5 λεπτών να  χορεύουν το χορό “Macarena”.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Το ρεκόρ των ΗΠΑ ορίστηκε από το άλμα μέσα από ένα διπλό σχοινί. Έκανε 371 άλματα.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Σε ένα από τα εστιατόρια του Τόκιο ένα 6χρονο αγοράκι, ο Masato Kadzhivara κατασκεύασε ένα πύργο από πλαστικά κύπελλα, ύψους 27 εκατοστά μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Ο Simon Morgan και ο Paul Thacker ψήσανε το μεγαλύτερο μπισκότο. 59 εκατοστά σε μήκος και 39 εκατοστά σε πλάτος. Το μπισκότο, παρεμπιπτόντως, ήταν αρκετά βρώσιμο. Μαγειρική,ένα αγαπημένο χόμπι του Simon και του Paul.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Στην Ιαπωνία, δημιουργήθηκε το μεγαλύτερο μωσαϊκό από μπάλες ρυζιού, το μέγεθος των φύλλων ήταν 4,75 m και στα 11,08 μ. Με 20.000  σφαίρες, οι μαθητές ενός σχολείου δημοσίευσαν την εικόνα ενός δεινοσαύρου και ενός ρομπότ.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Ο Joseph Donato, στο Οντάριο, έχει βρει το μεγαλύτερο φύλλο σφενδάμνου 34,61 εκατοστά σε πλάτος και 29,21 εκατοστά σε μήκος.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Στη Γερμανία προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τη διάρκεια του σκι σε νεροτσουλήθρα.

Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες

Ο Joe Alexander από τη Γερμανία, έπιασε 43  βέλη τα οποία εκτόξευαν, για να ορίσει ένα νέο ρεκόρ Γκίνες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.