Just5 – ένα ασυνήθιστο τηλέφωνο

0
4526

Just5

Τα κινητά τηλέφωνα είναι πλέον δύσκολο να εκπλήσσουν κανέναν. Νέα trending για κινητές συσκευές – τηλέφωνα με μεγάλα κουμπιά: μέτρια όσον αφορά τη λειτουργικότητα, αλλά βολικά, αξιόπιστα και το σημαντικότερο, έχει τη δική τους, σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο στυλ του τηλεφώνου. Στην ασυνήθιστη εμφάνιση αυτών των τηλεφώνων κατά τον αρχικό σχεδιασμό και είναι το “highlight” των εν λόγω συσκευών, να προσελκύσουν την προσοχή περισσότερο από το ήδη βαρετό “κλώνο του iPhone” οθόνη αφής και διάφορες λειτουργικές ανατροπές. Ένας τυπικός εκπρόσωπος της νέας τάξης των gadgets και πιο συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της μόδας σ ‘αυτήν, είναι μια σχετικά νέα Just5 μάρκα.

Η πρώτη Just5 οικογένεια τηλεφώνου – Just5 CP09 (2.900 ρούβλια)  στο στυλ του “ρετρό”. Όχι, δεν είναι μια ξύλινη τ μονάδα τοίχου του ΧΙΧ αιώνα. Το κινητό τηλέφωνο εκτός από το παραδοσιακό “τηλέφωνο” λειτουργίας σας επιτρέπει να ακούσετε ραδιόφωνο, να χρησιμοποιήσετε μια αριθμομηχανή, ξυπνητήρι και επίσης διαθέτει ένα φωτεινό φακό. Εκτός από τα συνηθισμένα, φωτεινή μονάδα σχεδιασμού προσελκύει αξιοπιστία (λόγω της ίδιας της δομής) και της άνεσης. Έτσι, χωρίς εξαίρεση, τηλέφωνα με μεγάλα κουμπιά για Just5 μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν το χειμώνα, την κλήση του αριθμού απευθείας από τα γάντια, καλό μέγεθος πληκτρολογίου  το επιτρέπει. Είναι πρωταρχικό στο CP09 Just5 είναι σχεδιαστικό στιλ.

Just5

Just5 CP09

Μετά την κυκλοφορία του CP09 Just5 έχει γίνει δημοφιλές στις διάφορες κατηγορίες των χρηστών, η οποία,  ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τον κατασκευαστή. Στους  νέους άρεσε η κομψή εμφάνιση και ο φακός. Οι επιλογές χρώματος   για  το  CP09 Just5 είναι ήδη πέντε,  το κλασικό λευκό, μαύρο, γκρι, καθώς και φωτεινότητα πορτοκαλί και κόκκινου.

Just5

Ωστόσο, στο CP09 Just5 δεν ταιριάζει η ικανότητα ενός φορητού υπολογιστή. Αυτό το λειτουργικό ελάττωμα έχει εξαλειφθεί στην επόμενη γραμμή μοντέλου  Just5 CP10 (3.930 ρούβλια), στο οποίο εμφανίστηκε δόνηση και ένα χώρο για 500 επαφές. Εξωτερική μονάδα έχει επίσης τροποποιηθεί προς την κατεύθυνση της Biodesign σήμερα της μόδας και τώρα που  δεν είναι από τα συνήθη στερεά πλαστικά και καουτσούκ μαύρο ή λευκό. Μεγάλα κουμπιά και οι πιο απαραίτητες λειτουργίες.

Just5

Just5 CP10

Μιλώντας για την λειτουργική, αξίζει να σημειωθεί ένα σημαντικό σημείο, το σύνολο τωνJust5 τηλεφώνων είναι εξοπλισμένα με το λεγόμενο “κουμπί πανικού”. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι αυτή τη λειτουργία δεν θα την χρειαστείτε ποτέ, αλλά, παρόλα αυτά καλύτερα εκ των προτέρων να υπάρχει. Οι προγραμματισμένοι αριθμοί που χρησιμοποιείται για εξερχόμενες κλήσεις ή την αποστολή SMS σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν πατάτε το πλήκτρο SOS.

Just5

Το τρίτο,  αλλά ελπίζω όχι το τελευταίο,  Just5 τηλέφωνο δεν είναι υπερβολή. Το μοντέλο Just5 CP11 (4.500 ρούβλια), λίγο σαν το CP09 Just5, αλλά είναι μόνο με την πρώτη ματιά και στην πτυσσόμενη θέση του. Εμφάνιση ενδέκατη μοντέλου, δηλαδή, αφήνει το περίβλημα του τηλεφώνου, έτσι, ένα ορατό  μέγεθος της οθόνης αυξάνεται. Η λειτουργικότητα είναι «push»: η ικανότηταενός φορητού υπολογιστή -1000 αριθμών, επιπλέον, το Just5 CP11, έχει ενσωματωμένο ψηφιακό θερμόμετρο. Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι “ψάχνει” την οθόνη, αποκλειστική εφεύρεση του και η τεχνολογία αυτή είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Τέλος πάντων, η άλλη συσκευή παρόμοιου σχεδιασμού στην αγορά δεν τηρείται, εκτός από το ότι πλέον έχει  ξεχαστεί το Samsung Matrix Phone, σχεδιασμένο ειδικά για την ταινία The Matrix των αδερφών Wachowski. Λοιπόν και πάλι στις επιλογές χρωμάτων, λευκό καουτσούκ, λευκό στερεό, στερεό μαύρο και  μαύρο καουτσούκ.

Just5

Just5 CP11

Ένα άλλο πρωτότυπο εύρημα το Just5 CP11. Ευκολία λύσεων, ωστόσο, η συσκευή μπορεί να φορτιστεί με το συνηθισμένο τρόπο, χρησιμοποιώντας την υποδοχή. Όλα τα τηλέφωνα Just5 είναι κατάλληλα για  φορτιστές της Nokia. Ασυνήθιστη, μοντέρνα εμφάνιση του μόνο στο  Just5 λογότυπο, από τη συσκευασία και τελειώνοντας με ένα τηλέφωνο, το οποίο είναι αρκετά ικανό να κάνει τη ζωή λίγο φωτεινότερη και πιο ευτυχισμένη.

Just5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.