DJ Kiko Navarro

0
2351

Kiko Navarro

Ο Kiko Navarro, άρχισε να εργάζεται ως DJ το 1990, όταν έγινε μέλος του Club Luna στην Μαγιόρκα της Ισπανίας. Από εκείνη τη στιγμή, το ενδιαφέρον του για τη μουσική άλλαξε ριζικά και άρχισε την ανάμειξη μουσικής, την παραγωγή και remixing.  Η μουσική του Kiko Navarro, είναι ένα μείγμα, που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα  νέων τάσεων μουσικής που πάντα  σχετίζονται με τη house μουσική. Προσπαθεί να συνδυάσει το εμπορικό σήμα νέων κυκλοφοριών, με το παλιό σχολείο  κλασικών.  Έχει συνεργαστεί με τοπικούς καλλιτέχνες ως remixer και ως παραγωγός μουσικής για τα τοπικά τηλεοπτικά προγράμματα. Το Max Music κυκλοφόρησε το πρώτο αρχείο του, το Νοέμβριο του 1997.

Επί του παρόντος, και κατά τα τελευταία 9 χρόνια, όντας υπεύθυνος για την dj booth και dj κρατήσεις στο Pacha Palma de Mallorca. Ο Κίκο Ναβάρο είναι, ο resident dj του club, αλλά  και υπεύθυνος για τα μέρη του καλοκαιριού που ονομάζεται «Session de Luxe».  Για 5 χρόνια παρήγαγε μια 2-ωρη ραδιοφωνική εκπομπή στο Flaix FM 100,6.  Τον Αύγουστο του 2000, μαζί με τον Daniel Klein,  δημιούργησαν τη δικιά τους δισκογραφική εταιρεία, με την ονομασία «Flamingo Discos». Το πρώτο άλμπουμ τους «Ritmo Para Voce» κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2001 και θα διανεμηθεί από την «Peppermint Jam Distribution». Τον Σεπτέμβριο του 2001, ο Κίκο Ναβάρο, θα κυκλοφορήσει το πρώτο του CD συλλογή με τίτλο, η Latin Sound της Pacha σε συνεργασία με τον Tommy Boy. Τον Μάιο του 2004 έχει κυκλοφορήσει το Pacha Ibiza συλλογή με τίτλο Renaissance, μια συνεργασία μεταξύ των παγκοσμίως πιο γνωστών club και της βρετανικής εταιρείας.

Kiko Navarro

Kiko Navarro

Kiko Navarro

Kiko Navarro

Kiko Navarro

Kiko Navarro

Kiko Navarro

Kiko Navarro

Kiko Navarro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.