Εάν νομίζεται ότι αυτή είναι μια γιγάντια σταγόνα νερού σε ένα πιάτο, μαντέψτε ξανά. Στην πραγματικότητα είναι το Mizu Shingen Mochi, ένα νέο ιαπωνικό κέικ που σίγουρα μας ξεγελάει. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούν ακόμα και νερό από τις ιαπωνικές Άλπεις. Οι παρασκευαστές αυτού του επιδορπίου πιστεύουν πως έχει την ίδια γεύση με το παραδοσιακό mocha, που είναι ένα γλυκό που συνήθως παρσπαλίζετε με σκόνη σόγιας σε συνδυασμό με ένα καφέ σιρόπι.
Το επιδόρπιο αυτό είναι αναζωογονητικά δροσερό, νόστιμο, και λιώνει στο στόμα σας. Έτσι αν το παραγγείλετε, βγάλτε το πρώτα μια φωτογραφία και μετά απολαύστε το.