Τα μεγαλύτερα ζώα στον κόσμο

1
18894

Μεγαλύτερος Σκύλος

Το ψηλότερο σκυλί που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ, είναι το  σκυλί Γεωργίου. το ύψος του είναι 109 εκατοστά. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε έναν κατάλογο στον οποίο βρίσκονται τα μεγαλύτερα, τα καλύτερα και τα πιο βαριά ζώα στον κόσμο. Εικόνες που πραγματικά θα σας εκπλήξουν,  ζώα τα οποία δεν τα συναντάμε καθημερινά και θα ήταν μεγάλη τύχη να μπορέσουμε να τα δούμε από κοντά.

Μεγαλύτερο Ελάφι

Ο Αυτοκράτορας Exmoor , το μεγαλύτερο ελάφι της Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο σκοτώθηκε από  λαθροκυνηγούς. Η ανάπτυξή του ήταν 2,74 μ. και ζύγιζε 136 κιλά.

Μεγαλύτερος σκύλος

Ο μεγαλύτερος σκύλος στον κόσμο  ονομάζεται Ηρακλής.  Η περίμετρος του λαιμού του είναι96 εκ. και το βάρος του 127 κιλά.

Μεγαλύτερη Αγελάδα

Η μεγαλύτερη αγελάδα του κόσμου, με το παρατσούκλι Big Cow Τσίλι ζυγίζει πάνω από έναν τόνο, και το ύψος της είναι 1,83 εκατοστά.

Μεγαλύτερο Αλογο

Το μεγαλύτερο άλογο του κόσμου είναι στο Βέλγιο, με το παρατσούκλι  Radar. Το ύψος του είναι 1,83 μέτρα από την οπλή στον ώμο και ζυγίζει 1.088 κιλά.

Μεγαλύτερο Γουρούνι

Ο μεγαλύτερος χοίρος στον κόσμο ήταν από την Κίνα. Το μήκος του ήταν 2,5 μέτρα, η περίμετρος 2,23 μ., και οι κυνόδοντες του έφταναν  τα 14,4 εκατ. σε μήκος.

Μεγαλύτερο Ψάρι

Το μεγαλύτερο ψάρι  του κόσμου πιάστηκε στην Ταϊλάνδη και ζύγισε 349 κιλά. Ο  Ian Welch καθώς το τραβούσε στη στεριά παραλίγο να αναποδογυρίσει την βάρκα του.

Μεγαλύτερο Γατόψαρο

Ψαράδες στη βόρεια Ταϊλάνδη δείχνουν ένα γατόψαρο, το οποίο αλίευσαν  στον ποταμό Μεκόνγκ. Το μήκος του ψαριού  είναι περίπου 2 μ. και το βάρος του είναι 293 κιλά.

Μεγαλύτερο Υβρίδιο Λιονταριού Τίγρης

Η μεγαλύτερη γάτα στον κόσμο είναι  ένα υβρίδιο,  ενός λιονταριού και μιας τίγρης στο Μαϊάμι με βάρος 408 κιλά.

Μεγαλύτερος Καρχαρίας Φάλαινα

Ο μεγαλύτερος καρχαρίας – φάλαινα , είχε συλληφθεί στα ανοικτά των ακτών της Κίνας. Το μήκος του είναι 10 μέτρα και το βάρος του φτάνει τους 8 τόνους.

Μεγαλύτερο Κουνέλι

Το μεγαλύτερο κουνέλι φτάνει σε μήκος τα  81,5 εκατ.

Μεγαλύτερο Φίδι

Το  μεγαλύτερη στον κόσμο φίδι πιάστηκε στην Ινδονησία, το μήκος του είναι 14,85 μ. και το  βάρος του είναι  447 κιλά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.