Ρολόγια από Auto Brands

0
8746
Auto Brands Watches

Η παράδοση της παραγωγής ρολογιών με το εμπορικό σήμα αυτοκινήτων ξεκινά στις αρχές του 20 ου αιώνα, όταν το πρώτο ρολόι στον καρπό είχε εμφανιστεί. Πολλοί θρυλικοί κατασκευαστές αυτοκινήτων παράγουν τη δική τους σειρά ρολογιών αφιερωμένη στην επετείους και στις ειδικές εκδηλώσεις στη ζωή των εμπορικών σημάτων. Οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες ρολογιού, για να παράγουν ρολόγια με τις ετικέτες τους.

Αλλά μερικοί κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως η Lamborghini και η Porsche προτιμούν να έχουν το δικό τους εργοστάσιο ρολογιού  και να παράγουν τα δικά τους ρολόγια. Αυτά τα ρολόγια από τα πρώτα σκίτσα για το σχεδιασμό της συσκευασίας δώρου είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από ειδικές  θρυλικές μάρκες αυτοκινήτων. Οι στόχοι που επιδιώκονται από αυτοκινητοβιομηχανίες απελευθερώνοντας τα δικά τους ρολόγια είναι επίσης διαφορετικές, αλλά πάνω από όλα είναι η διαφήμιση για τις μάρκες. Παρακολουθήστε τις παρακάτω συλλογές, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα τεράστιο φάσμα των ρολογιών αρχίζοντας από χαμηλού κόστους ρολόγια αξίας αρκετών εκατοντάδων δολαρίων για πολυτελή μοντέλα περιορισμένης έκδοσης με πολύ υψηλή τιμή. Μερικά από αυτά τα ρολόγια είναι διαθέσιμα με χρυσό ή πλατίνα ανάλογα από την επιλογή του πελάτη και μερικά είναι ακόμη αδύνατον να αγοράσετε για το λόγο ότι αυτά τα ρολόγια δεν είναι προς πώληση. Δεν πωλούνται όλα. Αυτό ισχύει για τα ρολόγια με την Bugatti, το οποίο η εταιρεία παρουσιάζει στους αγοραστές του supercar Bugatti. Στη συλλογή μας έχουμε συγκεντρώσει μια συλλογή από αρκετά ρολόγια που παράγονται από δέκα κατασκευαστές γνωστών αυτοκινήτων. Πολλά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με έναν σύνδεσμο στην επίσημη ιστοσελίδα, όπου μπορείτε να τα αγοράσετε.

Aston Martin.

Η εταιρική σχέση μεταξύ διάσημης Ελβετικής εταιρεία ωρολογοποιίας Jaeger LeCoultre και την πολυτέλεια του  αυτοκίνητο μάρκας Aston Martin ξεκίνησε το 1920, δεδομένου ότι τα Aston Martin αυτοκίνητα ήταν εξοπλισμένα με Jaeger Ταχύμετρο. Αποκλειστική συλλογή AMOVX περιέχει high-end πολυτέλεια ρολογιού εμπνευσμένη από τη δύναμη και την αισθητική των αυτοκινήτων Aston Martin.

Jaeger-LeCoultre Martin Aston AMVOX1.

Το 2005 τα πρώτα ρολόγια από την οικογένεια AMVOX – AMVOX 1, αφέθηκαν ελεύθερα για να γιορτάσουν 2 επετείους: το 40ό έτος ηλικίας του Memovox de plongée και το 40ό έτος ηλικίας της Aston Martin DB5. Υπήρχαν βασικά 2 εκδόσεις του AMVOX1. Η πρώτη έκδοση με την περίπτωση της πλατίνας ήταν περιορισμένη έκδοση των 150 αντικείμενων. Το δεύτερο με την υπόθεση του τιτανίου ήταν περιορισμένη έκδοση των 500.

Auto Brands Watches

Jaeger-LeCoultre Martin Aston AMVOX2 Chronograph Racing.

Η επόμενη γενιά της σειράς AMVOX αποτελείται από τρία μοντέλα, ένα εκ των οποίων φέρει ο πομποδέκτης που ανοίγει το αυτοκίνητό του κομιστή. Είναι εξοπλισμένα με το πατενταρισμένο Jaeger-LeCoultre σύστημα χρονογράφου κάθετη-σκανδάλη. Αυτός ο έξυπνος μηχανισμός χρησιμεύει για να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες απλά πατώντας το ζαφείρι κρύσταλλο ρολόι. Οι εν λόγω καινοτόμος λύση που απαιτείται η ανάπτυξη της πιο περίπλοκης υπόθεσης στην ιστορία της ωρολογοποιίας. Αποτελείται από περισσότερα από 400 στοιχεία. “Ο σχεδιασμός σκακιέρα για το λεπτό σε αντίθεση προκαλεί το μαύρο και άσπρη καρό σημαία τερματισμού αγώνα και οι ημερομηνίες 1959-2009 είναι χαραγμένα εκ νέου στην υπόθεση για να τιμήσει την ένδοξη νίκη της Aston Martin Racing στο Le Mans το 2009, ακριβώς πενήντα χρόνια μετά την πρώτη νίκη της ομάδας στην ίδια μυθική διαδρομή. ”

Auto Brands Watches

Jaeger-LeCoultre Martin Aston AMVOX3 GMT Tourbillon.

Το τρίτο ρολόι AMVOX3 Tourbillon GMT έχει κεραμικό περίβλημα, και αυτόματη μετακίνηση με 35 κοσμήματα. Η σειρά περιορίζεται σε 300 τεμάχια.

Auto Brands Watches

Auto Brands Watches

Audi.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μάρκας Audi, είναι ο σχεδιασμός της. Η σχεδιαστική γλώσσα της Audi είναι ένα από διαφορετικά σχήματα, τεντωμένες επιφάνειες και ανιχνεύσιμες γραμμές και χρησιμοποιεί καινοτόμα υλικά, επιφάνειες και χρώματα. Η Audi συλλογή των ρολογιών υψηλής ποιότητας  συνδυάζει τις πιο δύσκολες της ωρολογοποιίας δεξιότητες με καινοτόμα σχέδια για να δημιουργήσει μια αισθητική σύνθεση.

Audi R8 Chronograph.

Κατασκευάζεται από την Ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας Valijoux. Αυτό το ρολόι διαθέτει ένα καντράν από ανθρακονήματα διαμορφώνεται για να μοιάζουν με το ταχύμετρο R8.

Auto Brands Watches

Audi Men’s Chronograph.

Auto Brands Watches

Auto Brands Watches

Audi Centennial Timepiece.

Για να γιορτάσει την 100η επέτειό της το 2009 η Audi, σε συνεργασία με Chronoswiss(Munhen) έχει κυκλοφορήσει το νέο ρολόι χρονογράφου. Το ρολόι εκατονταετής Audi το Tachoscope, συνδυάζει έναν πίνακα ρυθμιστή, ένα χρονογράφο που χαρακτηρίζει ένα χρονόμετρο, που λειτουργούν από έναν πάτημα ενός κουμπιού,καθώς και ένα dial στροφόμετρο. Υπήρξε μια περιορισμένη έκδοση: 35 μονάδες πλατίνας για 24.900 € και 65 χρυσά για 14.900 €.

Auto Brands Watches

Auto Brands Watches

 

Bentley.

Οι γνωστές επιχειρήσεις ξεκίνησαν μια συνεργασία πριν από 5 χρόνια, όταν η Bentley δημιούργησε το γρηγορότερο και το πιο ισχυρό sedan στον κόσμο, το Continental GT. Αυτό το αυτοκίνητο έπρεπε να πει στον κόσμο ότι η Bentley είναι πίσω. Η Βρετανική εταιρεία αντιμετώπισε μόνη τα πάντα εκτός από το ταμπλό. Ήθελαν να δημιουργήσουν από την μία  κάτι πρωτοποριακή αλλά και κλασικό ταυτόχρονα. Στη συνέχεια στράφηκαν προς τους σχεδιαστές της ελβετικής ωρολογοποιίας Breitling. Μέγιστη διατηρηθεί το παραδοσιακό ντιζάιν του Bentley, το Breitling έχουν δώσει τα χαρακτηριστικά των δικών τους ρολογιών, που αποκαλούντα μέσα για τους επαγγελματίες. Ειδικά για τους ιδιοκτήτες του νέου supercar, η Ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας δημιούργησε ένα μοναδικό ρολόι. Σύντομα μια σειρά ρολογιών αυτοκίνητων συντάχθηκε σε μια συλλογή με τίτλοBreitling για Bentley. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν δύο όμοια Bentley, έτσι είναι αδύνατο να βρεθεί όμοιο ρολόι Breitling για Bentley. Ο ιδιοκτήτης των πολυτελών αυτοκινήτων έχει τη δυνατότητα να καθορίσει κάθε λεπτομέρεια και την ολοκλήρωση των ρολογιών. Οι κλήσεις μπορεί να είναι ζωγραφισμένα μόνο μέσα στα αρχικά εξωτερικά χρώματα Bentley.

Breitling Bentley για VI Mark.

Auto Brands Watches

Bentley GMT.

Auto Brands Watches

Auto Brands Watches


Bentley Motors.

Auto Brands Watches

Breitling Bentley Flying για Β.

Auto Brands Watches

Bentley GMT British Racing Green Limited Edition

Auto Brands Watches

BMW.

Η γνωστή γίγαντας BMW auto προσφέρει ποιοτικά ρολόγια και χρονογράφους που πραγματοποιούνται από Tourneau και από resonable τιμές. Αυτό είναι ένα ρολόι για έναν άντρα που αγαπάει την BMW αλλά μπορεί να μην είναι σε θέση να αντέξουν ένα οικονομικά.
BMW M Power Chronograph.

Auto Brands Watches
BMW Men’s Chrono Watch.

Auto Brands Watches

Bugatti.

Εντυπωσιακή έννοια ρολογιού Bugatti από την ελβετική εταιρεία Parmigiani Fleurier, δεν είναι για πώληση αλλά επισυνάπτεται ως δώρο για τους ευτυχισμένους ιδιοκτήτες των supercar Bugatti EB 16.4 Veyron. Ο Michel Parmigiani ομολογεί ότι δεν εφηύρε αυτό το ρολόι για το μέλλον: η εταιρεία τα είχε αγοράσει από μια ανεξάρτητη εταιρεία ωρολογοποιίας Βίνσεντ Berard. Κάθετη γραμμή και μηχανισμό στην οριζόντια λευκόχρυση περίπτωση να επιτρέψει να μάθετε τι ώρα είναι, χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Όλα τα πρόσωπα του σώματος, πάνω, κάτω και τέσσερις πλευρές είναι διαφανείς. Μέσα από αυτές πλήρως ορατό μοναδικός μηχανισμός Bugatti, χτισμένος  στην αρχή ενός ουρανοξύστη, αν και οι ιστορίες σε αυτόν είναι μόνο πέντε.

Auto Brands Watches

Auto Brands Watches

Auto Brands Watches

Ferrari.

Κατά τη διάρκεια δημιουργίας ρολογιών αφιερωμένα στο θρυλικό αυτοκίνητο Ferrari, δημιουργήθηκε από ρολογιών πολυτελείαςmaker Girard Perregaux. Αλλά δεν είναι τόσο τακτική και δεν είναι τόσα πολλά, όπως η Ferrari ήθελε. Στη συνέχεια, η Ferrariζήτησε βοήθεια από την ιταλική εταιρεία Panerai, μέλος της Richemont Luxury ομάδας. Ο καρπός της αμοιβαίας πάθη ήταν η συλλογή με το εμπορικό σήμα της Ferrari. Τώρα έχει ρολόγια σχεδόν όλων των κατηγοριών από το συμβατικό αυτόματο με διαρκή ημερολόγιο.

Silver Ferrari Paddock Chronograph.

Auto Brands Watches

Ferrari Jumbo Watch.

Auto Brands Ρολόγια

Auto Brands Ρολόγια

Ferrari Paddock Chronograph Carbon.

Auto Brands Ρολόγια

Auto Brands Ρολόγια

Lap Time Chronograph.

Auto Brands Ρολόγια

Auto Brands ΡολόγιαLamborghini.

Γιος του Ferruccio Lamborghini, η fownder της ιταλικής high-end σπορ αυτοκίνητου μάρκας Automobili Lamborghini, Tonino Lamborghini σχεδιάζει μια σειρά από είδη ένδυσης και αξεσουάρ σχεδιαστών σε πλήρες όνομά του. Μεταξύ μιας τεράστιας γκάμας αξεσουάρ μπορείτε εύκολα να βρείτε ρολόγια σχεδιασμένα με φουτουριστικό στυλ της Lamborghini, καθώς και κλασικά.

Tonino Lamborghini Spyder.

Auto Brands Ρολόγια
Tonino Lamborghini Spyder.

Auto Brands Ρολόγια
Tonino Lamborghini 1947.

Auto Brands Ρολόγια

Mercedes.

Η Mercedes έχει συμβληθεί με πολλούς διάσημους ωρολογοποιούς συμπεριλαμβανομένων ΔΕΦ, TAG Heuer και Muhle. Αλλά σε αυτή τη θέση θέλουμε να σας παρουσιάσουμε δύο μοντέλα που δημιουργήθηκαν από την διάσημη εταιρεία Graham. Και τα δύο μοντέλα ήταν realeased στο πλαίσιο της συνεργασίας Graham και της ομάδας της Φόρμουλα 1 Mercedes GP Petronas. Μοντέλα που συμπληρώνεται με ένα λουρί από μαύρο ελαστικό, ελαστικοποιημένες υπό το προφίλ ελαστικά.

Mercedes Trackmaster GP.

Auto Brands Ρολόγια

Auto Brands Ρολόγια
Mercedes GP Silversone.

Auto Brands Ρολόγια

Auto Brands Ρολόγια
Morgan.

Την επέτειο του πρώτου αιώνα της Morgan Motor Company ελβετική Hublot εταιρεία, έχει δημιουργήσει ένα ειδικό Big Bang εμπνευσμένο από AeroMax αυτοκίνητο Morgan: το Aero Bang Morgan. Η AeroMax είναι περιορισμένη σειρά από 100 χειροποίητα αυτοκίνητα. Τα πρώτα 100 από 500 Hublot ρολόγια του Aero Bang Morgan έχουν κρατηθεί για AeroMax ιδιοκτήτες. Το αυτοκίνητο είναι ένας συνδυασμός του κράματος, σύνθετα, δέρμα, ατσάλι και ξύλο τέφρας, ενώ το ρολόι περιλαμβάνει τίποτα λιγότερο από τιτάνιο, βολφράμιο, κεραμικά, Kevlar, ατσάλι και κρύσταλλο ζαφείρι.

Aero Bang Morgan.

Auto Brands Ρολόγια

Auto Brands Ρολόγια

Auto Brands Ρολόγια

Auto Brands Ρολόγια

Porcshe.

Porsche Design έχει αναπτύξει και παράγει χρονογραφήματα για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Εκτός από παραδοσιακό εξαιρετικό σχεδιασμό της Porsche, τα  ρολόγια διαφέρουν με καινοτόμες λειτουργίες, ασυνήθιστα υλικά και απόλυτη τελειότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Έτσι, την ιδιοκτησία και φορώντας ένα Porsche Design ρολόι θα είναι πάντα κάτι το ιδιαίτερο, όπως και η παράγωγη ένος τέτοιου ρολογιού είναι ειδική, επίσης.

P’6920 Rattrapante Limited Edition.

Auto Brands Ρολόγια

P’6780 Diver.

Auto Brands Ρολόγια

Auto Brands Ρολόγια

Auto Brands Ρολόγια

P’6612 Dashboard PTC.

Auto Brands Ρολόγια


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.