Ρολόγια Πολυτελείας τα πιο όμορφα και θεαματικά Μοντέλα

0
37477
Πολυτελή Ρολόγια

Τα ρολόγια πολυτελείας είναι ένα αμετάβλητο χαρακτηριστικό του τρόπου ζωής πολυτέλειας, μαζί με αποκλειστικά κοσμήματα και μοναδικά αυτοκίνητα. Είναι αξιοσημείωτο ότι το κόστος ορισμένων ρολογιών πολυτελείας υπερβαίνει το κόστος  μοναδικών αυτοκίνητων. Και δεν είναι περίεργο αυτά τα ρολόγια είναι πραγματικά ένα αριστούργημα, μουσειακά εκθέματα εκπληκτικής ομορφιάς.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες και μικρά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο που παράγουν ρολόγια πολυτέλειας. Μερικά ρολόγια πολυτελείας είναι μοναδικά υπάρχουν μόνο σε μονά αντίτυπα ή που έχουν εκδοθεί αυστηρά περιορισμένες εκδόσεις. Μοναδικά ρολόγια πολυτελείας μπορούν να σχεδιαστούν για συγκεκριμένα άτομα, με διάταξη ή αφιερωμένο σε κάποιο σημαντικό γεγονός, για παράδειγμα επέτειο μιας εταιρίας ρολογιών. Έχουμε συγκεντρώσει μια μικρή συλλογή από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά ρολόγια πολυτελείας στον κόσμο. Χαρακτηριστική τιμή των ρολογιών είναι από 5.000 έως  1,5 εκατομμύρια$.

Double Tourbillon 30° Vision

Κομψό ρολόι πολυτελείας από Greubel Forsey Double Tourbillon 30 ° Vision. Σχεδιασμένο το 2006, αυτή τη σπάνια χρονογράφος σε λευκό χρυσό με ένα διπλό Tourbillon υπολογίζεται στα 200.000 με 300.000 δολάρια.

Arena Metasonic ρολόι πολυτελείας

Η μάρκα Gerlad Genta είναι γνωστή από τις συλλογές τις με  υπερ-μοντέρνα ρολόγια. Νέο Arena Metasonic είναι ένα εξαιρετικά πολύπλοκο ρολόι που συνεχίζει την  εμμονή της μάρκας των ρολογιών με μια μουσική συστροφή. Επίσημα το ντεμπούτο του ήταν  το 1994 και βελτιώνεται συνεχώς από τότε. Αυτά τα  ρολόγια πολυτελείας ξεκινάν με 46 χιλιοστά  κατασκευασμένα από τιτάνιο και άλλα ειδικά κράματα μετάλλων που προορίζονται να ενισχύσουν τον ήχο που προέρχεται από μέσα. Περιορίζεται σε μόνο 10 μονάδες, ο Gerald Genta Arena Metasonic απλά θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο ακριβά ρολόγια που έγινε ποτέ, σε  900.000$.

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Bvlgari ρολόγια πολυτελείας Serpenti

Η εταιρεία άρχισε την παραγωγή Bvlgari ακριβών ρολογιών και κοσμημάτων πολυτελείας στα τέλη του 19-ου αιώνα. Υπόδειγμα το πολυτελές ρολόι Bvlgari Serpenti. Έγινε η συνέχιση της συλλογής που διατίθενται σε 125 επέτειο της εταιρείας. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συλλογής Serpenti είναι στριμμένα βραχιόλια Tubogas με τη μορφή ενός φιδιού, που δημιουργήθηκε από τους πλοιάρχους των Bvlgari στα μέσα του περασμένου αιώνα. Το συνολικό μήκος του βραχιολιού από ροζ χρυσό είναι 5 μέτρα. Πρωταγωνιστές και γυαλισμένη κάσα είναι καλυμμένα με ένα στρώμα από χρυσό 18 καρατίων και στολισμένο με 38 διαμάντια συνολικού ύψους 0,29 καράτια. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με χρυσό ετοίμων δεικτών και λατινικούς αριθμούς.

Πολυτελή Ρολόγια

Parmigiani Bugatti Fleurier 370

Εμπνευσμένο από Bugatti Veyron το νέο πολυτελές ρολόι Bugatti Type 370 Centenaire από Parmigiani Fleurier δελεάζει με το ασυνήθιστο σχεδιασμό του. Ο κυλινδρικός σχεδιασμός αυτού του ασυνήθιστου ρολόγιου επιτρέπει στους οδηγούς να προβάλετε η ώρα χωρίς την ανάγκη να πάρουν το χέρι τους από το τιμόνι. Υπάρχουν 2 μοντέλα διαθέσιμα από 18Κ χρυσό και λευκόχρυσο 950. Ο χαράκτης Philip Bodenmannu έπρεπε να δαπανήσει περίπου 300 ώρες για την τελική εργασία με αυτά τα μοντέλα. Το λουράκι  του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από calfskin από Hermès. Μόνο 150 από αυτά τα ρολόγια πολυτέλειας γίνονται κάθε χρόνο και με λατινικούς αριθμούς.

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Rolex Oyster Perpetual

Αυτή η όμορφη συλλογή από Rolex που ονομάζεται “Oyster Perpetual” παρουσιάστηκε στο BaselWorld 2010. Το καδράρισμα  με πίνακες διαφόρων χρωμάτων από γκρι σε σοκολάτα είναι πτυχωτή ή θολωτή η στεφάνη επιστρωμένη με 24 ή 46 σπινθηρίζον μπριγιάν. Στις 6 η ώρα είναι το στολίδι, με Ρωμαϊκό αριθμητικό δείκτη της ώρας. Φρέσκα, εκλεπτυσμένα και εξαιρετικά κομψά, τα νέα αυτά  Ρόλεξ δείχνουν εύγλωττα τη χάρη θηλυκού ύφους που επιδιώκονται από όλες τις κυρίες» ρολόγια.

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Νέα Artisan Collection ρολογιού

Η κατασκευάστρια ελβετικών ρολογιών πολυτελείας  έχει κυκλοφορήσει το νέο της Artisan ρολόι συλλογή με «Verre Èglomisé” με μικρογραφία ζωγραφικής στην οπίσθια όψη του καντράν από γυαλί, που ονομάζεται Αλληγορία & Μυθολογία. Μινιατούρες ζωγραφισμένες με τα έργα του Ολλανδού ζωγράφου Baroque. Αυτά τα ρολόγια πολυτελείας έχουν γυαλί dial ανοξείδωτο χάλυβα περίπτωση με καθρέφτη στιλβωμένη στρογγυλεμένες bezel, και τα γυαλισμένα “Boulle” κατά 12 και 6 μ.μ., μηχανικές αυτοκουρδιζόμενες κινήσεις. Όλα τα ρολόγια είναι  μοναδικά κομμάτια πολυτέλειας.

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Chanel J12 Marine Diver

Το Fashion House Chanel έχει υποβληθεί σε Baselworld 2010 σε νέο ρολόι πολυτέλειας, τη Chanel J12 Marine Diver. Είναι κατασκευασμένη από ένα υψηλής τεχνολογίας κεραμικό και το κρύσταλλο είναι ένα AR-υμένιο ζαφείρι και δημιουργήθηκε ειδικά για επαγγελματίες δύτες με την αντοχή στο νερό έως και 300 μέτρα. Η κίνηση του ρολογιού χρησιμοποιεί μια ελβετική αυτόματη διαμέτρηση και το βραχιόλι του χρησιμοποιώντας επίσης ένα υψηλής τεχνολογίας κεραμικό και έχει ένα επιπλέον λουράκι από καουτσούκ. Υπάρχουν δύο παραλλαγές χρωμάτων που διατίθενται για επιλογή: μαύρο και λευκό. Αυτό το ρολόι πολυτελείας θα είναι πιθανώς διαθέσιμο για μια κατά προσέγγιση τιμή περίπου στα 5.000 $.

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Cartier Santos Triple 100

Νέα από Cartier κοσμηματοπωλεία τα ανδρικά ρολόγια Cartier Santos Triple 100  η πιο σοβαρή κατάσταση στην κατηγορία των ρολογιών.  Δημιουργημένο σε 18K λευκό χρυσό είναι σχεδιασμένο με πολύτιμους λίθους. Συνολικός αριθμός των διαμαντιών είναι 861, και το βάρος τους – 7,6 καρατίων. Ωστόσο, το κύριο χαρακτηριστικό της Cartier Santos Triple 100 είναι ένα κινητό κλήσης, που αποσκοπούν στην αρχή της blinds: στροφή εκκαθάριση κορώνας οδήγησης με ένα τριγωνικό τμήμα. Ως αποτέλεσμα, ίδια ρολόγια έχουν τρεις διαφορετικές κλήσης με πρόσωπα: το πρώτο πρόσωπο είναι καλυμμένο με διαμάντια και ζαφείρια μαύρο, το δεύτερο πρόσωπο χαραγμένο με το κεφάλι μιας τίγρης, και η τρίτη είναι ένα κλασικό πρόσωπο ολοκληρωμένο με 12 λατινικούς αριθμούς. Αυτά τα ρολόγια πολυτελείας θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένη έκδοση μόνο 20 αντίτυπα. Η τιμή είναι περίπου στα  340.000$.

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Harry Winston Opus X ρολόγια πολυτελείας

Προς τιμήν της 10ης επετείου του μοντέλου Opus ρολόι μάρκας Harry Winston εισήγαγε νέα αναμνηστική έκδοση του Opus Χ. Εμπνευσμένοι από την ιδέα των πλανητικών κινήσεων και χωροχρόνου, το  Opus X καθορίζει το χρονικό διάστημα από μια σύγχρονη περιστροφή των δεικτών γύρου, τοποθετούνται σε ένα περιστρεφόμενο πλαίσιο. Με τη σειρά τους, τους δείκτες και το κάδρο εναλλάσσονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα της συνεχούς περιστροφής. Έτσι, η αρχή της ένδειξης του χρόνου στο νέο μοντέλο μοιάζει με το ηλιακό σύστημα, όπου οι δείκτες λεπτά, ώρες και τα δευτερόλεπτα είναι σε τροχιά γύρω από τον κεντρικό δίσκο. Κάθε κύκλος βρίσκεται σε γωνία έτσι θα δεν παρεμποδίζουν τη διακίνηση των υπολοίπων.

Πολυτελή Ρολόγια

πολυτελή-ρολόγια-19

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

RSW Wonderland Ρολόι Κυριών

Η Ελβετική εταιρία ρολογιών RSW έχει εκπροσωπήσει το μοναδικό ρολόι πολυτελείας για τις γυναίκες. Η  RSW έχει δημιουργήσει ένα οργανικό σχέδιο κατά τη διάρκεια της κλήσης και πίεσε το ρολόι πρόσωπο μόνο στη γωνία. Η υπόθεση βρίσκεται στο χάλυβα και μπορεί να είναι διακοσμημένα με διαμάντια (9 σχετικά με την υπόθεση, και 104 για τη στεφάνη). Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα διαφορετικά χρώματα  περιλαμβανομένου γκρι, μαύρου ή άσπρου μαργαριταριού.

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Quadruple Tourbillon

Το Quadruple Tourbillon από την  Greubel Forsey καθορίζετε ανάμεσα στην τέχνη και την τεχνολογική καινοτομία. Οι τέσσερις tourbillons της εκπληκτικής αυτής σύνθεσης συμβάλλουν αυτοτελώς σε εξαιρετικές χρονομέτρησεις στην απόδοσή του. Η  υπόθεση του  είναι από κόκκινο χρυσό 18Κ με ασύμμετρα και κυρτά κρύσταλλα από ζαφείρι.

Πολυτελή Ρολόγια

Χιλιετούς Παράδοση του Υπουργικού Συμβουλίου Αριστείας No.5

Η συλλογή της παράδοσης της αριστείας του Υπουργικού Συμβουλίου, την οποία η εταιρεία Audemars Piguet που ξεκίνησε το 2000 προς τιμήν της τρίτης χιλιετίας, κάθε ρολόι μπορεί να αποδοθεί στα αριστουργήματα της τέχνης ωρολογοποιίας. Όμως, το πέμπτο μοντέλο είναι μια πραγματική αίσθηση, ακόμη και στο πλαίσιο της αψεγάδιαστης τους προκατόχους του. Ένα αριστούργημα με βάση διαμετρήματος 2899 με το χέρι σε ωοειδές σχήμα χιλιετής περίπτωσης είναι ένα διαρκές ημερολόγιο με Tourbillon, με δύναμη ένδειξης αποθέματος (7 ημέρες). Η διαφανής caseback κατασκευασμένη από ζαφείρι. Αριστούργημα № 5 προτείνεται σε μπλε λουρί για το χέρι και το ράψιμο του κροκόδειλου με μια καρφίτσα από πλατίνα. Τα  κουτιά δώρου, στα οποία πρέπει να αποθηκεύονται αυτά τα ρολόγια πολυτελείας είναι επίσης κατασκευασμένα από πλατίνα. Η Audemars Piguet παράγει μόνο 20 κομμάτια αυτού του εκπληκτικού χιλιετούς ρολογιού.

Πολυτελή Ρολόγια

Vacheron Constantin Tour de I’lle

Μία από τις πιο διάσημες και παλαιότερες ελβετικές μάρκες η  Vacheron Constantin εισάγει με την ευκαιρία της 250η επέτειο της, τα πιο σύνθετα ρολόγια χειρός Tour de L’lle. Το ρολόι είναι ένας εντελώς πρωτότυπος συνδυασμός ειδών επιπλοκών ωρολογοποιίας  και αστρονομικών ενδείξεων που συνθέτουν τον κατάλογο των δεκαέξι διαφορετικών σημείων μεταξύ των οποίων ένα λεπτό επαναλήπτη, το ηλιοβασίλεμα, ένα ημερολόγιο, δεύτερη ζώνη ώρας, μία Tourbillon συσκευή, η εξίσωση του χρόνου και η αναπαράσταση του νυχτερινού ουρανού . Συνολικά 834 τμήματα μέσα σε αυτό το ρολόι πολυτέλειας που απαιτείται από 10.000 ώρες έρευνας και ανάπτυξης από τους μηχανικούς σχεδιαστές, και ωρολογοποιοί της Vacheron Constantin για να επανέλθει με την τελική έκδοση. Περιορισμένη έκδοση των επτά ρολογιών με τιμή της τάξης του 1,5 εκατ. δολαρίων για κάθε τεμάχιο.

Πολυτελή Ρολόγια

Classique Grande Messidor Tourbillon

Αυτό το ρολόι πολυτελείας από την Breguet ονομάζεται Classique Grande  Tourbillon Messidor έχει σχεδιαστεί με 18 καπάκια καρατίων που καλύπτονται με 706 διαμάντια. Αυτό το πολύτιμο καπάκι έχει μια τρύπα σε αυτό για να δείτε την ώρα.Η  κλήση με το λατινικό αριθμό, οι αριθμοί της ώρας είναι κατασκευασμένα από μαύρο ροδίου ενσωματωμένα στο καράτι 18 ροζ χρυσό. Αυτό το ρολόι πολυτέλειας επίσης συνδυάζεται με καφέ δερμάτινο λουράκι αλιγάτορα. Η τιμή είναι στα 233.000$.

Πολυτελή Ρολόγια

Parmigiani ρολογια πολυτελείας για Pershing

Η Parmigiani Fleurier σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα ναυπηγεία την  Pershing του σήμερα έχουν δημιουργήσει πολυτελή συλλογή ρολογιών. Η πρώτη γραμμή της συλλογής, που δημιουργήθηκε προς τιμήν της νέας συνεργασίας, ήταν υπό τον τίτλο “ένας-1-5”. Αυτό είναι μια περιορισμένη έκδοση αφιερωμένη στο πιο διάσημο Pershing σκάφος, το οποίο είναι 115 πόδια στο μήκος. Η γραμμή αυτή περιλαμβάνει δύο σειρές: η πρώτη από χρυσό 18 καρατίων, 950 με το χρυσό ή ασημί γραμμή και αυτόματο την εκκαθάριση Calibre PF 190. Η δεύτερη σειρά εκπροσωπείται από ρολόγια Pershing χρονογραφήματα.Τα  ρολόγια έχουν 4 τύπους κλήσεις, τα χρώματα του Amaranth, γραφίτη, ασημί ή μπλε μεταλλικό. Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και σίγουρα θυμίζει γιοτ Pershing με το ασημένιο σχεδιασμό τους που έγινε το σήμα κατατεθέν της ιταλικής εταιρείας.

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Maîtres du Temps Κεφάλαιο Ένα

Ο παγκοσμίου φήμης master watchmaker Peter Speake Marin, σε συνεργασία με τον  Christophe Clarethave ανέπτυξαν το πρώτο κεφάλαιο συλλογής από Maîtres du Temps. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της μοναδικής σειράς ρολογιών είναι το γεγονός ότι έχουν δύο περιστρεφόμενα τυμπάνα: το τύμπανο στις 6 εμφανίζει ώρες την ημέρα της εβδομάδας, στις 12 ώρες τη φάση της σελήνης. Η υπόθεση αποτελείται από 96 μέρη και από 18-καρατίων κόκκινο χρυσό.

Πολυτελή Ρολόγια

Le Clef du Temps Tourbillon

Ενδιαφέρουσα ρολόγια δημιουργήθηκαν από την ελβετική ωρολογοποιία Confrerie Horlogere – La Clef du Temps Tourbillon. Το κύριο χαρακτηριστικό του ρολογιού  είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιεί το στέμμα μπορείτε να προσαρμόσετε πραγματικά την ταχύτητα του χρόνου (για να επιβραδύνουν ή να την επισπεύσουν). Ο ιδρυτής της Confrerie Horlogere, Mathias Buttet, θέλησε να δώσει στους ανθρώπους την πολυτέλεια να επιταχυνθούν οι βαρετές στιγμές στη ζωή, ενώ να  επιβρανδυθούν οι καλές εποχές. Κατασκευασμένα από τιτάνιο κοστίζουν 285.000 δολάρια.

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Minute Repeater Tourbillon 45

Προς τιμήν των 50 χρόνων από Κυπέλλου συλλογή μάρκας ναυάρχου Corum έχει κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο των ρολογιών πολυτελείας το Minute Repeater Tourbillon 45. Λειτουργίες: ώρα, λεπτό, λεπτό αναμεταδότη. Τα ρολόγια συμπληρώνονται  με  λουράκι αλιγάτορα με μια καρφίτσα από 18 καράτια χρυσό με ένα κόκκινο λογότυπο Corum. Περιορισμένη έκδοση των 10 αντιτύπων.

Πολυτελή Ρολόγια

Tourbillon Parmigiani Fleurier

Ένα άλλο μεγάλο ρολόι πολυτελείας από την Parmigiani Fleurier το Bugatti Tourbillon. Το ρολόι είναι εμπνευσμένο από την πρώτη γενιά των αληθινών Grand Tour οδήγηση οχημάτων στη δεκαετία του 1920 και ’30. Αυτό το ρολόι είναι κατασκευασμένο από 18Κ χρυσό και η έννοια της επιτρέπει να εγκατασταθεί σε πίνακα ελέγχου του αυτοκινήτου Bugatti. Με την τιμή των 200.000 δολαρίων.

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

Mysticum ρολόγια πολυτελείας

Η γερμανική κατασκευαστική KUDOKE έχει εκπροσωπήσει νέα ρολόγια πολυτελείας την  KUDOKE Mysticum. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, κίτρινο ή λευκό χρυσό. Οι ώρες για την κλήση υποδεικνύεται από ένα τρίγωνο στο πλαίσιο της handskeletonized και χαραγμένη γραμμή, τα πρακτικά από ένα πριόνι κυματοειδής πλευράς, ταξινόμηση και blued με το χέρι. Η τιμή αυτού του ρολογιού πολυτέλειας είναι μέχρι  6.500$.

Πολυτελή Ρολόγια

Πολυτελή Ρολόγια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.