Μετρό στο Κίεβο

0
2960

Metro Kiev

Το Μετρό του Κίεβου  είναι το στήριγμα της ουκρανικής πόλης στις δημόσιες συγκοινωνίες. Ήταν η πρώτη γρήγορη διέλευση συστήματος μετρό μέσα στην Ουκρανία και η τρίτη κατόπιν Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης. Το σύστημα φέρνει ένα καθημερινό φορτίο επιβατών 1.7 εκατομμυρίων, που αποτελεί το 34% του φορτίου δημόσιων συγκοινωνιών του Κίεβου. Το 2005, ο συνολικός αριθμός ταξιδιών υπερέβη τα 600 εκατομμύρια.

Η δημόσια ιδιοκτησία και λειτουργία του συστήματος του Μετρό του Κιέβου, είναι ο πιο γρήγορος, πιο άνετος και το πιο προσιτό δίκτυο που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος, αλλά όχι όλη την πόλη του Κιέβου. Το μετρό επεκτείνεται διαρκώς προς τα όρια της πόλης για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση, ενώ τα άλλα είδη των μέσων μαζικής μεταφοράς δεν είναι διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Όλες οι δημόσιες οδικές μεταφορές στο Κίεβο λειτουργούν από την  δημοτική επιχείρηση του Ηνωμένου Kyivpastrans.

Metro Kiev

Metro Kiev

Metro Kiev

Metro Kiev

Μετρό Κίεβο

Μετρό Κίεβο

Μετρό Κίεβο

Μετρό Κίεβο

Μετρό Κίεβο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.