Κινητό LG KU990i

0
2451

LG KU 990i

Η LG παρουσιάζει ένα φωτογραφικό τηλέφωνο με κάμερα ανάλυσης 5.0 Μegapixel, το LG KU990i. Η νέα συσκευή έρχεται εφοδιασμένη με κομψή οθόνη αφής 3″ και παράλληλα επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν μια ευρεία ποικιλία χαρακτηριστικών του επαγγελματικού επιπέδου ψηφιακών μηχανών. Εφοδιασμένο με εξελιγμένα χαρακτηριστικά φωτογραφικής μηχανής, το τηλέφωνο επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν την εμπειρία απεικόνισης σε μέγιστο βαθμό.

Το LG  KU990i είναι ένα φωτογραφικό τηλέφωνο με ασύγκριτες λειτουργίες. Αυτό το μικρό τηλέφωνο παρέχει ποιότητα ανάλογη με αυτή των συμβατικών ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών. Με την χειροκίνητη λειτουργία εστίασης, που κανένα άλλο τηλέφωνο με κάμερα δεν παρέχει, το LG KU990i δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να πάρουν περισσότερο έλεγχο των εικόνων τους. Οι χρήστες μπορούν να προσωποποιήσουν τις μοναδικές εικόνες τους ακόμη και γράφοντας πάνω τους ψηφιακά, χρησιμοποιώντας την μεγάλη και εύχρηστη οθόνη αφής 3″ και όταν είναι έτοιμες οι εικόνες και τα βίντεο, μπορούν εύκολα να φορτωθούν στο Διαδίκτυο.  Το τηλέφωνο καταγράφει επίσης βίντεο με ταχύτητες μέχρι και 120 καρέ / δευτ.,  αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν περιεχόμενο σε ποιότητα αντίστοιχη με DVD χωρίς διακοπές, ακόμη και στην αργή κίνηση. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά του LG KU990i περιλαμβάνουν ακόμη και τη δυνατότητα για τους χρήστες να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν τα αρχεία βίντεο απευθείας από το τηλέφωνο και στη συνέχεια να τα φορτώσουν εύκολα στο YouTube. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν ακόμα να απολαύσουν την υψηλή ποιότητα ακρόασης και την γρήγορη σύνδεση HSDPA με ταχύτητες στα 3.6Mbps.

LG KU 990i

LG KU 990i

LG KU 990i

LG KU 990i

LG

LG

LG

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.