Διάσωση μικρού Δελφινιού

1
3524

Dolphin Rescue

Στις 4 Νοεμβρίου τουρίστες, που ήταν  διακοπές στην Ουρουγουάη, βρήκαν  στην παραλία ένα μικρό δελφινάκι με ίχνη ενός διχτυού στο σώμα του. Ευτυχώς, το μωρό σώθηκε αφού πέρασε στα χέρια  των τοπικών εμπειρογνωμόνων του θαλάσσιου καταφυγίου, οι οποίοι και  τον φρόντισαν στο «SOS Fauna Marina».

Dolphin Rescue

Οι τουρίστες ήρθαν με αυτό το τραυματισμένο δελφίνι μωρό  πριν από τέσσερις ημέρες. Το δελφίνι το φρόντισαν  βιολόγοι από το θαλάσσιο πάρκο «SOS Fauna Marina».

Dolphin Rescue

Προφανώς, αυτό το δελφίνι είναι μόνο 10 ημερών. Δυστυχώς,  δεν μπορεί να βρει την μητέρα του, οπότε οι εργαζόμενοι της οργάνωσης «SOS Fauna Marina» τον ταΐζουν γάλα από ένα μπουκάλι.

Dolphin Rescue

Το δελφίνι του ποταμού Λα Πλάτα, ένα από τα μικρότερα μέλη της τάξης των κητοειδών.
Διάσωση Δελφινιού
Οι ενήλικες αυτού του είδους δελφινιών που βρίσκονται στα ποτάμια και στη θάλασσα, αυξάνονται μόνο μέχρι 1,25 με 1,74 μ. στο μήκος.

Διάσωση Δελφινιού

Λοφιοφόρος πιγκουίνοι παρακολουθούν  με ενδιαφέρον τη σωτηρία του δελφινιού, στο νέο σπίτι του το Marine Reserve, που βρίσκεται στην πόλη της Punta Colorada, στο διαμέρισμα της Ουρουγουάης.

Διάσωση Δελφινιού

Το  δελφίνι στα χέρια του Richard Tesore, ο οποίος είναι ο  διευθυντής του θαλάσσιου καταφυγίου «SOS Fauna Marina».

Διάσωση Δελφινιού

Το δελφίνι από το ποταμό Λα Πλάτα είναι αξιοσημείωτο ότι είναι το μοναδικό  δελφίνι στον κόσμο, που βρέθηκε στο αλμυρό νερό των ωκεανών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.