Γιατρός House – παιχνίδι για PC

0
1635

House MD Game

Ένας Ρώσος προγραμματιστής, εκδότης και διανομέας των ηλεκτρονικών παιχνιδιών από την εταιρεία “Russobit-Μ» / GFI, ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του βιντεοπαιχνιδιού “House”, που αναπτύχθηκε από την Legacy Interactive κατόπιν αδείας από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά με το ίδιο όνομα.

House MD Game

Το έργο περιλαμβάνει διάφορες γραμμές οικοπέδου, καθένα από τα οποία ο  παίκτης ενεργεί ως νέο μέλος της  ομάδας του  γραφείου κατά τη διάγνωση του νοσοκομείου Princeton-Plainsboro, αντιμέτωποι με σπάνιες περιπτώσεις ιατρικής πρακτικής.

House MD Game

Στο δρόμο για τη διάγνωση θα πρέπει να επιλυθούν πολλά παζλ, που συνδέουν όλα τα μυστηριώδη συμπτώματα. Όπως και οι ήρωες της σειράς θα είστε σε θέση να αναλύσει το αίμα, κρυφά κρυφά στο σπίτι του ασθενούς, να εξετάσει τις ακτίνες X και μια σειρά από διαγνωστικές εξετάσεις.

House MD Παιχνίδι

House MD Παιχνίδι

House MD Παιχνίδι

Ακόμα και σήμερα, οι θαυμαστές του ΔρHouse και οι casual gaming θαυμαστές θα είναι σε θέση να βυθίστουν στον κόσμο του εξαιρετικού χαρακτήρα και της ομάδας του με τη λήψη του παιχνιδιού στη δικτυακή πύλη TurboGames.RU Η ημερομηνία της επίσημης αποδέσμευσης του δίσκου σε καταστήματα λιανικής πώλησης δεν ανακοινώθηκε ακόμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.