Αρχιτεκτονική στο μεγαλείο της

0
2936

Architecture

Ένα ασυνήθιστο ξενοδοχείο στρατόπεδο Naibor, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της άγριας φύσης στην Κένυα, καθώς και ματιά στο εσωτερικό του γραφείου Yandex στην Ekaterinburg από το αρχιτεκτονικό γραφείο Za Bor Αρχιτεκτόνων. Από την HQroom,  αρχιτεκτονικά έργα από σπίτι στο Μεξικό και τη Σουηδία.

Architecture

Casa Finisterra, ένα εντυπωσιακά όμορφο σπίτι, που βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές του κόσμου, στο Cabo στο Μεξικό.

Architecture

Σκαρφαλωμένο πάνω σε ένα βραχώδη λόφο πάνω από τον ωκεανό, τα μείγματα αρχοντικό αρμονικά με το περιβάλλον. Εργαζόμενος ο αρχιτέκτονας  Steven Harris, ενώ τη διακόσμηση έχει αναπτύξει ο Rees Roberts.

Architecture

Architecture

Architecture

Ιδανικό σπίτι Casa Finisterra στο Cabo.

Architecture

Σχέδιο του σπιτιού Casa Barone, που βρίσκεται στη Σουηδία, έχει τεθεί σε εφαρμογή από Widjedal Racki Bergerhoff Αρχιτεκτόνων. Ελήφθη ως βάση για τις υφιστάμενες παραθεριστικές κατοικίες σε μια απότομη πλαγιά στη λίμνη.

Architecture

Το κύριο μέρος του σπιτιού είναι μια ευρεία επίπεδη πλατφόρμα που πάει βαθιά στο έδαφος. Ένα μέρος της πλατφόρμας αποτελεί το πρώτο όροφο του κτιρίου, ενώ το άλλο ήμισυ παραμένει ανοιχτό με ευρύχωρη υπαίθρια βεράντα. Είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κουζίνα, η οποία με τη σειρά του είναι δίπλα στο σαλόνι, από το οποίο έχει εκπληκτική θέα πάνω από το νερό.

Architecture

Architecture

Architecture

Εξοχική κατοικία Casa Barone στη Σουηδία.

Αρχιτεκτονική

Σε ένα από τα πιο όμορφα φυσικά καταφύγια στην Κένυα, ένα ασυνήθιστο ξενοδοχείο βρίσκεται στο Naibor. Δημιουργία του σχεδιαστή Anthony Russell.

Αρχιτεκτονική

Ξενοδοχείο Naibor σε ένα  στρατόπεδο, αποτελείται από επτά ευρύχωρες σκηνές που βρίσκονται ανάμεσα στα δέντρα, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν  εγγυημένη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Μάλλινων ταπήτων, τεράστιο κρεβάτι, μαλακά μαξιλάρια στον καναπέ, δεν μπορείτε να φύγετε από τη σκηνή για να απολαύσετε τη φύση με άνεση.

Αρχιτεκτονική

Αρχιτεκτονική

Αξίζει να σημειωθεί ότι το στρατόπεδο βρίσκεται  στο σταυροδρόμι των οδών μετανάστευσης των άγριων ζώων, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα διασταύρωση τους, ας πούμε, κατά τη διάρκεια του γεύματος στις όχθες του ποταμού.

Αρχιτεκτονική

Camp-Hotel Naibor στην Κένυα.

Αρχιτεκτονική

Εν κατακλείδι, προτείνουμε την προσοχή σας στο εσωτερικό του γραφείου της εταιρείας Yandex στην Yekaterinburg, το οποίο καταλαμβάνει το 15 ο όροφο του νέου επιχειρηματικού κέντρου Palladium.

Αρχιτεκτονική

Η κάτοψη μοιάζει με πέταλο, καθώς και κτίρια γραφείων χτισμένο σε έναν κύκλο, αλλά οι σχεδιαστές της εταιρείας Za Μπορ Αρχιτέκτονες επιτυχώς αντιμετώπισε  το έργο με τη  λειτουργική χρήση του διαθέσιμου χώρου.

Αρχιτεκτονική

Δυναμική όγκου,  εκφραστική έπιπλα, ξύλινα αντικείμενα, οπτικά όρια πόρτα,  όλο αυτό έγινε για την παροχή άνετων συνθηκών για την εργασία, το καταφύγιο από την καθημερινή ζωή.

Αρχιτεκτονική

Αρχιτεκτονική

Εσωτερικό του γραφείου της  εταιρείας Yandex στην Yekaterinburg.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.