Άρωμα Ιστορίας από την Ah&Oh Studio

0
1314

Scent Stories

Πόσο εκπληκτικά  είναι αυτά τα πακέτα αρώματος! Εμπνευσμένα από τη σκοτεινή λογοτεχνία με διακριτικούς, ισχυρούς χαρακτήρες,το Άρωμα Ιστορίας από την πολωνική Ah&Oh Studio είναι δυστυχώς μόνο μια ιδέα, αλλά σίγουρα είναι εξαιρετική! ” Ποτέ μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του” ή “Ποτέ μην κρίνουμε ένα άρωμα από το μπουκάλι του».

Scent Stories

Scent Stories

“Ο  σχεδιασμός της συσκευασίας και η έννοια του αρώματος ήταν πάντα το όνειρό του έργου μας. Έτσι πήραμε σαν πρότυπο άρωμα ανδρών.”

Scent Stories

«Βρήκαμε έμπνευση στη μεγάλη, σκοτεινή λογοτεχνία με διακριτικούς, ισχυρούς χαρακτήρες. Προσπαθήσαμε να περιγράψουμε τις σκοτεινές πλευρές της φύσης των ανδρών σύμφωνα με τη γραμμή των μυρωδιών των ονομάτων  διάσημων συγγραφέων. ”

Scent Stories

“Έχουμε συσκευάσει τα αρώματα σε μπουκάλια που μοιάζουν τόσο με παλιά μπουκάλια αρώματος γυαλιού και το κλασικό σχήμα του μελανοδοχείο.”

Scent Stories
“Τα κάνουμε  λευκά, προστίθοντας  μαύρα ισχυρά γράμματα και  κεφάλια από χαρακτήρές που θυμίζουν αόριστα διάσημα αριστουργήματα του συγγραφέα.”

Scent Stories

Scent Stories

Scent Stories

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.